Οργάνωη εκδηλώσεων στο St George Lycabettus Boutique Hotel

Ψάχνετε για ένα χώρο εκδηλώσεων στην Αθήνα, στο Κέντρο; Στο ξενοδοχείο St George Lycabettus Hotel προσφέρουμε τους καλύτερους χώρους δεξιώσεων της Αθήνας: διαθέτουμε μια σειρά από αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, δυνατότητα εξωτερικού catering καθώς και πολλές επιλογές για συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις, πάρτι ή γαμήλιες δεξιώσεις, συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, όσον αφορά την οργάνωση εκδηλώσεων με τις ιδέες και τις επιθυμίες σας, για να εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Στο St George Lycabettus Hotel προσφέρουμε ασυναγώνιστο επίπεδο εμπειρίας στην οργάνωση εκδηλώσεων που είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Διοργανώνουμε αξέχαστα κοκτέιλ πάρτι, bachelor πάρτι και δείπνα, καθώς και συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες τύπου και σοφιστικέ γεύματα και δείπνα όλα στους πλούσιους με φυσικό φως χώρους δεξιώσεών μας, τις αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Είμαστε υπερήφανοι που φιλοξενούμε αξέχαστες εκδηλώσεις στην Αθήνα προσφέρωντας το πιο νόστιμο φαγητό. Η ομάδα μας είναι πραγματικά υπερήφανη που μπορεί να σας βοηθήσει στο έπακρο από την αρχική σας προσέγγιση μέχρι την ολοκλήρωση της εκδήλωσής σας με φιλικό, εππαγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Είτε πρόκειται για ένα δείπνο 10 ατόμων είτε για μια γαμήλια δεξίωση 100 ατόμων είτε για μία εταιρική εκδήλωση 1000 ατόμων, το εξειδικευμένο στην οργάνωση εκδηλώσεων προσωπικό μας και οι άρτια εξοπλισμένες κουζίνες μας σας εξασφαλίζουν τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

Στο St George Lycabettus αφιερώνουμε πολύ χρόνο για να διασφαλίσουμε το τέλειο αποτέλεσμα της εκδήλωσής σας δίνοντας προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια. Επίσης σας παρέχουμε την δυνατότητα γευστικής δοκιμής για την διασφάλιση του τέλειου γευστικού αποτελέσματος.
Επισκεφτείτε μας για να θαυμάσετε από κοντά την αίθουσα Le Grand Balcon, St George Lycabettus, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με τη μοναδική θέα προς την Ακρόπολη. Διαλέξτε το ξενοδοχείο μας σαν χώρο δεξιώσεων για την εταιρική σας εκδήλωση στην Αθήνα!

Δείτε στο χάρτη την τοποθεσία του ξενοδοχείου μας και χρησιμοποιήστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • συνεδριακές αίθουσες
  • Αίτηση Πρόταση
Previous / Next

Φαίδρα-Υδρα-Παρθενών

Μεγάλη αίθουσα συνεδρίων με θέα την Ακρόπολη στο ισόγειο του ξενοδοχείου με εύκολη πρόσβαση από το λομπυ και την είσοδο. Πλούσιο φώς ημέρας και ευρύχωρία. Μπορεί να μοιραστεί σε τρείς μικρότερους χώρους.

Grand Balcon

Superior αίθουσα με φυσικό φώς του ήλιου στον 6ο όροφο με πανοραμική θέα στην  Ακρόπολη και την Αθήνα με μεγάλα μπαλκόνια για γαμήλιες εκδηλώσεις, επίσημα δείπνα και cocktails.

Frame Event Hall

Διαθέσιμο για ιδιωτικά cocktails και parties, κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις. Ευρύχωρος χώρος με ηχομόνωση, φυσικό φώς με μεγάλα παράθυρα  με θέα στην Πλατεία Δεξαμενής. Μοντέρνο dersign , 2 επίπεδα με ημιόροφο.

La Suite

Ανοικτό όλη την ημέρα εστιατόριο-μπαρ δίπλα στο Grand Balcon. Ευρύχωρο και ελαφρύ περιβάλλον ειδικό για ιδιωτικά parties και fashionable cocktail parties.

Marie Christine

Νεος, κομψός ευρύχωρος και μοντέρνος χώρος. Πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και την Αθήνα από την βεράντα 60 Μ2.

Αφροδίτη

Μοντέρνος χώρος μοιρασμένος σε δύο επίπεδα στο τελευταίο όροφο του ξενοδοχέιου δίπλα στο Grand Balcon.

Ευρύχωρος με φυσικό φώς με μπαλκόνι με θέα  στον πευκόφυτο λόφο του Λυκαβηττού.

Πισίνα

Η εξωτερική πισίνα πλαισιομένη από το γαλάζιο του ουρανού βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και με την εξαιρετική θέα μέχρι τον Σαρωνικό κόλπο είναι ένας ιδανικός χώρος για chic cocktails και αποκλειστικές VIP εκδηλώσεις.

SG Art Gallery

Ένας μοναδικός χώρος συνεδρίων με περιοδικές εκθέσεις τέχνης. Βρίσκεται στο επίπεδο του κήπου του ξενοδοχείου λουσμένος στο φυσικό φώς, ειδικός για μικρές συνεδριάσεις και συσκέψεις. Επίσης διατίθεται για κοινωνικές εκδηλώσεις, ιδιωτικά και καλλιτεχνικά γεύματα. Μπορεί να διαμοιραστεί σε δύο μικρότερους χώρους.

Στοιχεια Εταιρειας

Πληροφορίες Event

Τύπος συμβάντος

Απαιτήσεις Διαμονή

Υποχρεωτικά Πεδία