Οργάνωση δεξίωσης γάμου με θέα την Ακρόπολη

Ψάχνετε για ξενοδοχεία γάμου στην Αθήνα; Στο ξενοδοχείο St George Lycabettus Hotel προσφέρουμε τους καλύτερους χώρους για πάρτι ή δεξιώσεις γάμου στην Αθήνα, στο κέντρο της πόλης, συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, όσον αφορά την οργάνωση εκδηλώσεων, με τις ιδέες και τις επιθυμίες σας για να εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα
Tο St George Lycabettus είναι ο ιδανικός χώρος για την διοργάνωση της δεξίωσης γάμου σε roof garden. Η εξειδικεύμενη στην οργάνωση εκδηλώσεων ομάδα μας θα εξασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία της ομορφότερης ημέρας της ζωής σας, στους χώρους δεξιώσεων μας, στις πολυτελείς αίθουσές μας, ή σε κάποιο συνεργαζόμενο κτήμα. Είτε πρόκειται για μια ζεστή οικογενειακή συγκέντρωση είτε για μια μεγάλη γκαλά εκδήλωση 1000 ατόμων, εμείς στο St George θα οργανώσουμε προσεκτικά την παραμικρή λεπτομέρεια, για να πραγματοποιηθεί η δεξίωσή σας όπως την έχετε ονειρευτεί.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια επιλογή από δώρα και προνόμια στα ζευγάρια που επιλέγουν το St George Lycabettus Hotel για δεξίωση γάμου στην Αθήνα ή επιλέγουν τις υπηρεσίες του εξωτερικού μας Catering & Bartending για την οργάνωση των εκδηλώσεών τους. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα της οργάνωσης δεξιώσεων για τις τελευταίες προσφορές.

Δείτε στο χάρτη την τοποθεσία του ξενοδοχείου μας και χρησιμοποιήστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • συνεδριακές αίθουσες
  • Αίτηση Πρόταση
/

Grand Balcon

Superior αίθουσα με φυσικό φώς του ήλιου στον 6ο όροφο με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και την Αθήνα με μεγάλα μπαλκόνια για γαμήλιες εκδηλώσεις, επίσημα δείπνα και cocktails.

Φαίδρα-Υδρα-Παρθενών

Μεγάλη αίθουσα συνεδρίων με θέα την Ακρόπολη στο ισόγειο του ξενοδοχείου με εύκολη πρόσβαση από το λομπυ και την είσοδο. Πλούσιο φώς ημέρας και ευρύχωρία. Μπορεί να μοιραστεί σε τρείς μικρότερους χώρους.

La Suite

Ανοικτό όλη την ημέρα εστιατόριο-μπαρ δίπλα στο Grand Balcon. Ευρύχωρο και ελαφρύ περιβάλλον ειδικό για ιδιωτικά parties και fashionable cocktail parties.

Marie Christine

Νεος, κομψός ευρύχωρος και μοντέρνος χώρος. Πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και την Αθήνα από την βεράντα 60 Μ2.

Στοιχεια Εταιρειας

Λεπτομέρειες εκδήλωση

Τύπος συμβάντος

Απαιτήσεις Διαμονή

Υποχρεωτικά Πεδία